Vrijwilligerswerk in de Hoeksche Waard

Wil je vrijwilligerswerk doen in de Hoeksche Waard? Dan kun je kiezen uit het ruime aanbod aan vrijwillige banen dat de vacaturebank biedt. Wil je meer weten over wat de Vrijwilligerscentrale van Welzijn HW voor jou kan betekenen? Bekijk dan het onderstaande filmpje, of bel ons via 088-7308900.

Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet

Mensen maken de Hoeksche Waard

In Nederland zetten jaarlijks al miljoenen mensen zich vrijwillig in voor anderen en hun omgeving. Dat lijkt heel veel, maar de helft van alle Nederlanders boven de 15 doet dit niet. Juist in deze tijd van corona, en dadelijk ook in het nieuwe normaal, draagt vrijwilligerswerk bij aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken zoals toenemende armoede, eenzaamheid en behoefte aan zorg. Ook in de Hoeksche Waard zorgen vrijwilligers voor verbinding, zodat iedereen mee kan doen.

2021 staat in het teken van Mensen maken Nederland. In ons geval: Mensen maken de Hoeksche Waard. Meer weten? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief, dan informeren we jou ook over wat we dit jaar doen.

 • Tarik vertelt

  "Als straks de problemen zijn opgelost, komt mijn moeder Syrisch koken voor de mensen hier. Een hele tafel vol. Het komt goed."

  Tarik - JC Bij Frits

 • Manon vertelt

  "Wat ik doe is belangrijk. Dat wil toch iedereen? Het is ook nog eens heel gezellig, dus van mij mag het nog lang doorgaan!"

  Manon - Welzijn Hoeksche Waard

 • Meneer Mantel vertelt

  "Ik ben heel blij met de hulpactie van Welzijn Hoeksche Waard. Dankzij hun bemiddeling heb ik nu weer boodschappen in huis. "

  Meneer Mantel - Coronahulp

 • Lesley Leenheer vertelt

  "Je kan ook andere dingen in het park doen dan een beetje rondhangen"

  Lesley Leenheer - Welzijn Hoeksche Waard