Vrijwilligerswerk
voor organisaties

Vrijwilligerswerk
voor organisaties

Heb je, net als wij, een organisatie die kan bestaan dankzij de inzet van vrijwilligers? Dan helpen wij je graag op weg. We adviseren je bij de werving van vrijwilligers, bieden je vacatures aan via onze vacaturebank en helpen je jouw vrijwilligers aan je organisatie te binden. Ook verzorgen we trainingen die voor jouw organisatie en vrijwilligers van nut kunnen zijn. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Bedrijven helpen vrijwilligersorganisaties, maar investeren daarmee ook in hun eigen organisatie. Bedenk maar eens wat een dag klussen voor een goed doel met een afsluitende BBQ doet voor uw team. De Vrijwilligerscentrale ondersteunt bedrijven bij het vinden en uitvoeren van projecten op het gebied van MBO.

Vrijwilligerscollege: leer van elkaar

Het Vrijwilligerscollege zorgt dat organisaties van elkaar kunnen leren hoe ze hun vrijwilligers ondersteunen en hun taken doen. Als uw penningmeester al vier jaar uw organisatie op orde houdt, wil hij zijn kennis misschien wel delen met de Oranjevereniging in het dorp die net een nieuwe penningmeester heeft. 

 • Maatschappelijk & Sociaal Makelaar (Cromstrijen en Korendijk)

  Vragen of wilt u meer weten? Neem contact op met Corine Velthuyzen.

  06-82845201

 • Adviseur Communicatie I Projecten I Trainingen

  Vragen of wilt u meer weten? Neem contact op met Ria Folkertsma.

  06-82837541

 • Medewerker Supportteam

  Vragen of wilt u meer weten? Neem contact op met Silvia de Bruin.

  06-82353903