Aanmelden & info

Datum & tijd
dinsdag 13 december 2022
13.30 uur / 16.00 uur
Locatie
Online training
digitaal aanbod, Hoeksche Waard

Verdiepend luisteren

Een verhaal gaat verder dan alleen de feiten. Ook emoties en gedachten bij de situatie spelen in een verhaal een rol. Net als de betekenis die de persoon eraan geeft. En het raakt ook aan de waarden die voor de ander van belang zijn. Deze vier lagen in een gesprek kunnen aangeboord worden. Na deze workshop ben je je er nog meer van bewust dat je vragen moet stellen om een ander te begrijpen.

In deze online workshop komen de volgende onderwerpen aan de orde: 
- Zelfervaring van het gelaagde gesprek;
- Resoneren van waarden in een gesprek; 
- Ontdekken van welke vragen wat oproepen.

Iedereen die zich vrijwillig inzet voor de samenleving, kan zich inschrijven voor deze online, gratis workshop. Er is plaats voor maximaal 10 mensen in de groep, bij een minimum van 8 deelnemers gaat de workshop door. 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via Luistergoud. Klik hier om u aan te melden. 

Drie dagen voor de workshop plaatsvindt, krijgt u de inloggegevens per mail toegestuurd.

Inlog vanaf 13.15 uur.
Trainer: Ben de la Mar

Deze training wordt u aangeboden door Luistergoud. 

Luistergoud is ontstaan uit 60 jaar telefonische hulpdienst in Rotterdam. Op basis van die ervaringen geven zij online workshops in luistergesprekken voor iedereen die zich vrijwillig inzet voor de medemens. Deelnemers leren om betere, helpende gesprekken te voeren. Gesprekken waarin mensen zich echt gehoord en gezien voelen, en waarin de luisteraar ook goed voor zichzelf zorgt. U kunt gratis deelnemen!

Wilt u namens uw vrijwilligersorganisatie een gratis workshop op maat bij u op locatie (of via zoom) boeken? Neem dan contact op met de Vrijwilligerscentrale van Welzijn Hoeksche Waard, contact Corine Velthuyzen, mail naar Corine.Velthuyzen@welzijnhw.nl. 

Sociaal werker / Vrijwillige inzet

06-82845201

Corine Velthuyzen - Sociaal werker / Vrijwillige inzet