Maatschappelijke Beursvloer

Op de maatschappelijke Beursvloer bieden we maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen worden door het bedrijfsleven opgelost met gesloten beurs. In één of twee uur tijd onderhandelen ze samen over vraag en aanbod. Verenigingen en stichting bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun vereniging en de match met het betreffende bedrijf. 

Op donderdag 6 oktober organiseert de Hoeksche Waardse Uitdaging voor de tweede keer een Maatschappelijke Beursvloer in de Hoeksche Waard. Noteer de datum alvast.

Wat is een Maatschappelijke Beursvloer

Op de Maatschappelijke Beursvloer bieden we maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen worden door het bedrijfsleven opgelost. Verenigingen en stichtingen bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun vereniging en de match met het betreffende bedrijf. In één of twee uur tijd onderhandelen ze samen met gesloten beurs over vraag en aanbod.

Wanneer

De beursvloer is op 6 oktober, van 15:30 tot 18:00 uur. Locatie wordt nog bekend gemaakt. Deelname is gratis. Noteer de datum vast in je agenda en handel met ons mee op de beursvloer. Wil je je meteen aanmelden? Dat kan. Klik dan hier.

Hulp nodig?

Als je niet weet wat je zou kunnen vragen of wat je te bieden hebt, kijk dan op deze pagina. Kom je er nog niet uit? Bel ons dan via 088-7308900 en vraag naar iemand van de vrijwiiligerscentrale. Of stuur een mailtje naar vrijwilligerscentrale@welzijnhw.nl