Maatschappelijke Beursvloer

Op de maatschappelijke Beursvloer bieden we maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen worden door het bedrijfsleven opgelost met gesloten beurs. In één of twee uur tijd onderhandelen ze samen over vraag en aanbod. Verenigingen en stichting bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun vereniging en de match met het betreffende bedrijf. Om te horen hoe dit werkt en wat je zou kunnen vragen of aanbieden, organiseren we een voorlichtingsbijeenkomst op 14 oktober.

Wat is een Maatschappelijke Beursvloer

Op de Maatschappelijke Beursvloer bieden we maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen worden door het bedrijfsleven opgelost. Verenigingen en stichtingen bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun vereniging en de match met het betreffende bedrijf. In één of twee uur tijd onderhandelen ze samen met gesloten beurs over vraag en aanbod.

Wanneer

De beursvloer is op 4 november a.s. in het pand van HW Wonen, van 15:30 tot 18:00 uur. Deelname is gratis. Noteer de datum vast in je agenda en handel met ons mee op de beursvloer. Wil je je meteen aanmelden? Dat kan. Klik dan hier.

Hulp nodig?

Als je niet weet wat je zou kunnen vragen of wat je te bieden hebt, kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst van de Hoeksche Waardse Uitdaging op 14 oktober, van 15:30 tot 17:00 uur, bij HW Wonen, Lamborghinilaan 4, Oud-Beijerland. Aanmelden hiervoor kan via deze link.