• 22-03-2022

Kleine Knuistjes Numansdorp gaat weer open!

Op woensdag 30 maart 2022 heropent in Numansdorp de ontmoetingsplek voor (groot)ouders/verzorgers en hun (klein)kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Deze plek, de Kleine Knuistjes, is vanaf die datum elke oneven week op woensdagochtend geopend van 08:45 tot 10:45 uur. Locatie is Basisschool De Dubbeldekker, Buttervliet 2, 3281LK Numansdorp.

Vrijwilligers van Welzijn Hoeksche Waard organiseren Kleine Knuistjes!

Een gastvrije, laagdrempelige plek voor (groot)ouders/verzorgers met kinderen van 0 tot 4 jaar, waar zij andere bezoekers kunnen ontmoeten. Het is een plek waar jonge kinderen met andere kinderen leren spelen, in een geheel vrijblijvende en veilige omgeving.

Voor (groot)ouders/verzorgers is het een plek om anderen te leren kennen en nieuwe contacten te leggen, ervaring over opvoeden te delen en met elkaar in gesprek te gaan over uitdagingen die je als (groot)ouder tegenkomt.

Speelgoed en activiteiten
De gastvrouwen van Kleine Knuistjes zorgen voor een variatie aan leuk speelgoed voor de jonge kinderen en een afgebakende speelplek. De opzet is dat iedere ouder/verzorger op haar of zijn eigen kind let. De gastvrouwen schenken koffie, thee en siroop met iets lekkers en een stukje fruit. Regelmatig organiseren zij een leuke, korte activiteit voor de kinderen, een korte lezing over een actueel thema voor ouders/verzorgers en een feestelijke gelegenheid laten ze niet voorbijgaan zonder daar aandacht aan te schenken.

Heropening 30 maart
Op woensdag 30 maart 2022 (week 13) wordt de heropening van Kleine Knuistjes gevierd met een gezellige bijeenkomst. Deelnemers maken kennis met elkaar en voor de kleintjes wordt een activiteit verzorgd. De inloop is gratis, aanmelden is niet nodig.

Vanaf 30 maart vindt Kleine Knuistjes iedere oneven week op de woensdagochtend plaats, met uitzondering van schoolvakanties, van 08:45 tot 10:45 uur in Basisschool De Dubbeldekker.

Meer informatie
Neem contact op met Diana Kievit (06-20966062), diana.kievit@welzijnhw.nl of kijk op www.welzijnhoekschewaard.nl, Facebook of Instagram.